Apartment Green Wave - Zagreb

Location pinApartment Green Wave - ZagrebUl. Andrije Hebranga 13, 10000 Zagreb

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Lociran u samom srcu Zagreba, Green Wave apartman je namještem sa svime potrebnim za ugodan boravak gosta u metropoli.

Bilo da Vam je potrebna prostranost koja je uključena na 61m kvadrata u kojoj su na raspolaganju tri sobe, dnevni boravak sa ukupno četiri ležaja isto kao i potpuno opremljena kuhinja i kupaonica sa svim potrebnim aparatima kako bi se mogli odmoriti i vratiti energiju nakon cijelodnevnog razgledavanja znamenitosti, unikatne austrijske arhitekture, obilaska muzeja ili izlazaka oko samog centra grada.

Apartman je uz, doista blisku lokaciju kulturi i raznim prijevoznim sredstvima između ostaloga opremljen sa četiri tv-a koji primaju preko sto programa kabelske televizije isto kao što je dostupan bežični DSL internet i kvalitetni klima uređaj za predah u vrućim ljetnim danima. 

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay. 

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Green Wave Apartment -

Green Wave Apartment

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.